Ludbehandling af gulve – beskyt dit gulv mod snavs og misfarvning

Vi behandler dit gulv kompetent med lud og sæbe

Skal du have udført sæbebehandling eller ludbehandling af dine gulve? Hos TJ Gulvservice er vi eksperter i at lave smukke trægulve hos private og erhverv. Vi tilbyder alle former for gulvbehandling, herunder med lud og sæbe, og vi sliber også gulve. Vi hjælper kunder i blandt andet Esbjerg, Kolding, Bramming og mange andre omkringliggende byer.

Sæbebehandling af gulv giver en naturlig overflade

Ludbehandling af gulve modarbejder træets naturlige gulning og sikrer dermed, at gulvet beholder sin nuværende farve. Lud er en ideel løsning til lyse og bløde træsorter, som for eksempel fyr og bøg, hvis du ønsker at bevare dine gulve - lyse og smukke. Dog er lud alene en forbehandling, som kan kombineres med for eksempel en sæbe- eller oliebehandling af gulv.

Sæbebehandling af gulv er især en god løsning til gamle trægulve med rustikke brædder, men den kan også anvendes på ludbehandlede gulve. Sæbe er naturligvis ikke lige så modstandsdygtig som for eksempel lak og olie, men gulvene får en flot og naturlig overflade.

Vil du høre mere?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er fem ansatte, der alle har mange års erfaring med behandling af forskellige gulvoverflader, og vi kan finde en løsning, der passer til hjemmets vægge, loft og boligens generelle udtryk. Vi samarbejder også med et andet gulvfirma, der ligesom os består af professionel dansk arbejdskraft. Derfor har vi altid hænder nok til at klare større opgaver, og vi kan tilbyde kompetent vejledning i, hvordan dit trægulv skal plejes, så det forbliver flot år efter år.

Hvad er ludbehandling?

Ludbehandling af gulve kan udføres med for eksempel hvid eller klar farve. Den lyse farve hæmmer gulningsprocessen, og den hvide gør gulvet lysere. Ludbehandlingen beskytter mod snavs, skidt og slid, og derfor bør gulvet også behandles med for eksempel lak, olie eller sæbe.

Få et uforpligtende tilbud på sæbe- og ludbehandling af gulve

Du er velkommen til at høre mere om vores gulvbehandlinger, herunder gulvafslibning, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på sæbe- og ludbehandling af gulve. Du kan ringe på telefon 3143 8800 for at aftale det nærmere forløb, eller du kan skrive til e-mail info@tj-gulvservice.dk.

​Hvorfor vælge TJ Gulvservice?​

Skræddersyede løsninger

Vi tilbyder skræddersyede løsninger inden for gulvarbejde.

Stærke priser på gulve

Vi har ekspertisen og erfaringen til at tilbyde gulvarbejde til gode priser.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring som kompetent gulvspecialist.

Alle kan få et tilbud

Står du og skal have renoveret det gamle gulv, så kontakt os.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

TJ Gulvservice

Storegade 9, 1, 6740 Bramming

Klik her for rutevejledning

CVR: 36333065

Kontaktoplysninger

Telefon: 3143 8800

E-mail: info@tj-gulvservice.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket