Forny dit hjem med indfarvning af trægulv

Vi bringer farverne frem i dit gulv

Trænger dit gamle gulv til at få bragt nyt liv i sig? Og ønsker du i den forbindelse måske endda at få en ny farve frem i dine trægulve? Med indfarvning af trægulve er mulighederne mange, og ved TJ Gulvservice har vi en omfattende erfaring med at forny gamle gulve med farver og efterbehandling, der bringer nyt liv til hele dit hjem.

Vi er 5 kompetente gulvmænd i firmaet, der kører rundt til i områderne omkring Bramming, Kolding og Esbjerg. Her hjælper vi både private husejere og erhvervskunder med at behandle og vedligeholde gulve med smukke resultater.

Få et resultat der passer til dit hjem

I vores arbejde med indfarvning af trægulve kan vi tilbyde et stort udvalg af muligheder alt afhængigt af, hvilket udtryk du ønsker. Vi hjælper dig naturligvis gerne med råd og vejledning, så vi i fællesskab kan finde et udtryk, der passer perfekt til dit hjem.

Vil du høre mere?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi udfører blandt andet indfarvning af trægulv med bejdsemaling, der har et stort anvendelsespotentiale, da malingen trænger ind i træets porer og forstærker det naturlige udtryk. Vi arbejder dog også med indfarvning af gulve med olie og lak, og vi kan også stå for en gulvafslibning inden farvearbejdet for et komplet resultat.

Indfarvning af trægulve tilbyder fantastiske muligheder for at forny gamle og slidte gulve. Hvis du har en særligt stor og omfattende opgave, så arbejder vi desuden sammen med et andet professionelt gulvfirma, og vi har derfor kapaciteten til at varetage enhver gulvopgave.

Kontakt os og få en pris på indfarvning af trægulv

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad du kan få ud af indfarvning af trægulv hjemme ved dig, eller vil du have et tilbud med en god pris på din opgave? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan ud gøre ved at ringe på 3143 8800 eller du kan skrive til info@tj-gulvservice.dk.

​Hvorfor vælge TJ Gulvservice?​

Skræddersyede løsninger

Vi tilbyder skræddersyede løsninger inden for gulvarbejde.

Stærke priser på gulve

Vi har ekspertisen og erfaringen til at tilbyde gulvarbejde til gode priser.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring som kompetent gulvspecialist.

Alle kan få et tilbud

Står du og skal have renoveret det gamle gulv, så kontakt os.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

TJ Gulvservice

Storegade 9, 1, 6740 Bramming

Klik her for rutevejledning

CVR: 36333065

Kontaktoplysninger

Telefon: 3143 8800

E-mail: info@tj-gulvservice.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket