Professionel lakering af gulv​

Gulvbehandling med erfarne fagfolk

Trænger dit trægulv til en ny lakering? En gulvlakering giver nyt liv og optimal beskyttelse, så du kan have glæde af et flot og holdbart gulv i mange år frem. Når dit gulv er lakeret, er det langt mere modstandsdygtigt over for høje hæle, legetøjsbiler, stoleben og kæledyr. Samtidig får dine gulve fornyet glans, så de ser ud som nye.

Hos TJ Gulvservice er vi fem erfarne gulvmænd, der tilbyder professionel lakering af gulve i Esbjerg, Kolding og Bramming. Vi kører også gerne ud til resten af nærområdet. Som gulvfirma har vi mange års erfaring med lakbehandling af gulve, så du kan være sikker på, at du får gulvbehandling af høj kvalitet udført af dansk arbejdskraft.

Giv dit gulv beskyttelse og nyt liv

Dit trægulv kan stå flot i mange år, hvis du vedligeholder og behandler det rigtigt. Når dine trægulve begynder at se matte ud med ridser i overfladen, er det derfor tid til en ny lakering. Med en lakering af dine gulve giver du nemlig gulvene den træbeskyttelse, de har brug for.

Vil du høre mere?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Alt efter hvilken type gulve du har, samt hvilken finish du foretrækker, vælger vi sammen den gulvlakering, der passer bedst til dine gulve. Det kunne eksempelvis være de populære New Yorker gulve, som vi har en stor ekspertise og erfaring med og derfor kan tilbyde den perfekte efterbehandling med lakering.

Vi tilbyder lakering af gulve til både private og erhverv, og uanset størrelsen på opgaven kan du vide dig sikker på, at vi kan løfte den. Vi har nemlig mange års erfaring med alle former for gulvservice – herunder lakering af gulv, gulvafhøvling, afslibning af gulv og ludbehandling af trægulve – og vi samarbejder med et andet gulvfirma, så vi altid har mandskab nok til enhver opgave.

Få et tilbud på lakering af gulv i dag

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på lakering af gulv? Så er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail info@tj-gulvservice.dk eller telefon 3143 8800.

Alt efter dine gulves stand, ludbehandling, tidligere behandling og lignende vil prisen variere. Derfor vil vi altid gerne tage en snak med dig først, før vi giver dig et tilbud.

​Hvorfor vælge TJ Gulvservice?​

Skræddersyede løsninger

Vi tilbyder skræddersyede løsninger inden for gulvarbejde.

Stærke priser på gulve

Vi har ekspertisen og erfaringen til at tilbyde gulvarbejde til gode priser.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring som kompetent gulvspecialist.

Alle kan få et tilbud

Står du og skal have renoveret det gamle gulv, så kontakt os.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

TJ Gulvservice

Storegade 9, 1, 6740 Bramming

Klik her for rutevejledning

CVR: 36333065

Kontaktoplysninger

Telefon: 3143 8800

E-mail: info@tj-gulvservice.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket