Gulvafhøvling giver dit gulv et helt nyt liv​

Vi varetager både store og små projekter

​Er det blevet tid til en gulvafhøvling? Hos TJ Gulvservice har vi specialiseret os i afhøvling af gulve samt i den efterfølgende gulvbehandling.

Vores fem erfarne gulvmænd laver flotte gulve og skaber nyt liv i vores kunders hjem. Det kan både være hos private husejere og erhvervskunder, og vi hjælper til i blandt andet Esbjerg, Kolding og Bramming samt mange andre byer.

Vi samarbejder desuden med et andet gulvfirma, der ligesom os består af udelukkende dansk arbejdskraft. Derfor kan vi varetage alle slags opgaver – også de helt store og krævende projekter!

Vejen til smukke og autentiske trægulve

Afhøvlede trægulve er smukke og autentiske, og derfor har de været populære i mange år. Det kan være gamle mørke gulve, som pludselig får et nyt udtryk, når de bliver slebet ned. Det kan også være gulve, som er nedslidte eller ligefrem misligholdte.

Vil du høre mere?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

I de fleste tilfælde er det tilstrækkeligt med en gulvafslibning, og vi foretrækker også slibning af gulve, da det slider mindre. Dog kan det være nødvendigt med afhøvling af gulve, hvis der er tale om gamle eller blot ujævne gulve med hakker og mærker.

Hvad koster gulvafhøvling?

Vores priser på gulvafhøvling afhænger af omfanget af opgaven. Skal gulvet eksempelvis både afhøvles og slibes flere gange?

Dertil kommer den efterfølgende gulvbehandling, og her er der flere muligheder såsom ludbehandling, sæbebehandling eller oliebehandling samt naturligvis lakering.

Få et uforpligtende tilbud på flotte gulve

Kontakt os gerne for at høre mere om gulvafhøvling og gulvslibning – vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris pr. m2. Du kan ringe til os på telefon 3143 8800 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@tj-gulvservice.dk.

​Hvorfor vælge TJ Gulvservice?​

Skræddersyede løsninger

Vi tilbyder skræddersyede løsninger inden for gulvarbejde.

Stærke priser på gulve

Vi har ekspertisen og erfaringen til at tilbyde gulvarbejde til gode priser.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring som kompetent gulvspecialist.

Alle kan få et tilbud

Står du og skal have renoveret det gamle gulv, så kontakt os.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

TJ Gulvservice

Storegade 9, 1, 6740 Bramming

Klik her for rutevejledning

CVR: 36333065

Kontaktoplysninger

Telefon: 3143 8800

E-mail: info@tj-gulvservice.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket