Gulvafslibning – Afslibning af trægulv til en god pris

Overlad din opgave til os - uanset om det er privat eller erhvervskunde

Vidste du, at dine trægulve kan blive så gode som nye med en professionelt udført gulvslibning? Hvis dine trægulve er blevet triste at se på, kan vores gulvfirma få dem til at skinne som nye igen. Du opnår altid de flotteste resultater med slibning af gulv hos TJ Gulvservice i Esbjerg.

TJ Gulvservice tæller fem dygtige gulvmænd, som alle har mange års erfaring med afslibning af gulve. Vi kommer gerne og giver et fagligt blik på dine gulve. Vi har hjulpet mange tilfredse kunder i og omkring Esbjerg, Kolding og Bramming– men kører gerne ud i hele landet til både private og erhverv.

Vi tilbyder afslibning af trægulve med fokus på kvalitet

Vores store erfaring sikrer, at du altid får udført gulvslibning af højeste kvalitet og til en fornuftig pris. Vi tilbyder afslibning af trægulve for både private og erhverv, uanset om du har et trægulv i eg, ask, fyr, bøg eller sildebensparket. Når vi har foretaget gulvslibning ellergulvafhøvling, kan det ofte godt betale sig at få udført lakering af gulv, ludbehandling eller oliebehandling. Det tilbyder vi også.

Vil du høre mere?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få en pris på gulvafslibning med vores prisberegner

Ønsker du en fast pris på gulvafslibning, kommer vi gerne med et tilbud. Prisen kommer naturligvis til at afhænge af opgavens type og omfang. Du kan benytte dig af vores prisberegner lidt længere nede på siden, hvis du vil have udregnet et tilbud. Så får du nemlig en skræddersyet pris på gulvafslibning, som passer til netop din opgave.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud over telefonen, men vi foretrækker altid at se på dine gulve med egne øjne først. Det kræver nemlig en fagmand at kunne vurdere gulvets stand og derudfra finde ud af, hvilket tiltag, der skal til, for at gøre gulvet pænt igen. Du kan se billeder af vores arbejde her.

Professionel rådgivning i forbindelse med
​afslibning af gulv

Med en gulvslibning hos os kan du give dit gulv nyt liv – og så kan du også glæde dig over at have et flot gulv mange år frem. Vi har erfaring med alle typer opgaver inden for afslibning af trægulve, og for os er ingen opgave hverken for stor eller for lille.

Store og små opgaver med slibning af gulv –
​vi klarer det hele

Via et samarbejde med et andet gulvfirma, har vi altid mange erfarne medarbejdere at trække på – selv ved større projekter til f.eks. erhverv.

Vi gør altid vores bedste for, at du bliver 100 % tilfreds. Vi sætter dig i første række – og når du er tilfreds, er vi det også. Hos os er nøgleordene: kvalitet, professionalisme og dansk arbejdskraft.

Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller på telefon: 3143 8800 for at få en god og uforpligtende pris på gulvslibning. Vi ser frem til at hjælpe dig!

​Hvorfor vælge TJ Gulvservice?​

Skræddersyede løsninger

Vi tilbyder skræddersyede løsninger inden for gulvarbejde.

Stærke priser på gulve

Vi har ekspertisen og erfaringen til at tilbyde gulvarbejde til gode priser.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring som kompetent gulvspecialist.

Alle kan få et tilbud

Står du og skal have renoveret det gamle gulv, så kontakt os.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

TJ Gulvservice

Storegade 9, 1, 6740 Bramming

Klik her for rutevejledning

CVR: 36333065

Kontaktoplysninger

Telefon: 3143 8800

E-mail: info@tj-gulvservice.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket