Oliebehandling

Oliebehandling af gulv gør træet flot og slidstærkt​

​Overvejer du en oliebehandling af gulv? Hos TJ Gulvservice har vi stor erfaring med alle former for gulvbehandlinger, og mange af vores kunder vælger oliebehandling af trægulv, da det giver en flot, slidstærk overflade.

Vi oliebehandler gulve for private og erhverv i blandt andet Esbjerg, Vejen og Varde samt mange andre steder.

Olien giver trægulvet en smuk og silkemat overflade

Oliebehandling af gulv giver en mindre stærk overflade end lakbehandling, men fordelen er, at gulvet er lettere at friske op, hvis der for eksempel opstår ganglinjer og lignende. Ofte vil det være fordelagtigt med en forudgående ludbehandling, og det kan også være nødvendigt med en gulvafslibning, hvis det skal blive rigtigt flot.

Vi benytter normalt en hærdende olie, som giver en hård og slidstærk overflade, og olien kan fås med eller uden hvidpigmentering. Den hvidpigmenterede olie er velegnet til lyse træsorter, som er ludbehandlet. Trægulvet får en smuk silkemat overflade, når det bliver behandlet med olie.

Vi har stor ekspertise med forskellige former gulvoverflader, og derfor tilbyder vi gerne professionel vejledning i, hvordan du bør pleje dit trægulv. Vi råder og vejleder dig også gerne i at vælge den rette gulvbehandling.

Kontakt os for at høre mere om oliebehandling af gulv

Du er meget velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder, og vi tager gerne en snak om dine ønsker.

Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på oliebehandling af gulv. Du kan ringe på telefon 3143 8800 for at høre nærmere. Du kan også skrive til e-mail info@tj-gulvservice.dk.

Ønsker du at få et gratis tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 48 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

Indhent et uforpligtende tilbud på gulvafslibning

​Står du og skal have opfrisket det gamle, slidte trægulv?
​​Tag os med på råd om bl.a. valg af materialer, træsorter og efterbehandling.

Få et tilbud
Ring til os