Ludbehandling

​Ludbehandling og sæbebehandling af gulv

Skal du have udført ludbehandling eller sæbebehandling af gulv? Hos TJ Gulvservice er vi eksperter i at lave smukke trægulve hos private og erhverv. Vi tilbyder alle former for gulvbehandling, herunder med lud og sæbe, og vi sliber også gulve. Vi hjælper kunder i blandt andet Esbjerg, Varde, Vejen og mange andre omkringliggende byer.

Sæbebehandling af gulv giver en naturlig overflade

Ludbehandling af gulv hæmmer træets naturlige gulning og sikrer dermed, at gulvet beholder sin nuværende farve. Lud er en ideel løsning til lyse og bløde træsorter som for eksempel fyr og bøg, hvis du ønsker at bevare dine gulve lyse og smukke. Dog er lud alene en forbehandling, som kan kombineres med for eksempel en sæbe- eller oliebehandling af gulv.

Sæbebehandling af gulv er især en god løsning til gamle trægulve med rustikke brædder, men den kan også anvendes på ludbehandlede gulve. Sæbe er naturligvis ikke lige så modstandsdygtig som for eksempel lak og olie, men gulvene får en flot og naturlig overflade.

Vi er fem ansatte, der alle har mange års erfaring med behandling af forskellige gulvoverflader, herunder hvad der passer til væg, loft og boligens generelle udtryk. Vi samarbejder også med et andet gulvfirma, der ligesom os består af professionel dansk arbejdskraft. Derfor har vi altid hænder nok til at klare større opgaver, og vi kan tilbyde kompetent vejledning i, hvordan dit trægulv skal plejes, så det forbliver flot år efter år.

Hvad er ludbehandling?

Ludbehandler kan udføres med for eksempel hvid eller klar farve. Den lyse hæmmer gulningsprocessen, og den hvide gør gulvet lysere. Ludbehandlingen beskytter mod snavs, skidt og slid, og derfor bør gulvet også behandles med for eksempel lak, olie eller sæbe.

Få et uforpligtende tilbud på en gulvbehandling

Du er velkommen til at høre mere om gulvbehandling og måske om gulvafslibning, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for sæbe- og ludbehandling. Du kan ringe på telefon 3143 8800 for at aftale det nærmere forløb, eller du kan skrive til e-mail info@tj-gulvservice.dk.

Ønsker du at få et gratis tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 48 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

Indhent et uforpligtende tilbud på gulvafslibning

​Står du og skal have opfrisket det gamle, slidte trægulv?
​​Tag os med på råd om bl.a. valg af materialer, træsorter og efterbehandling.

Få et tilbud
Ring til os