Gulvafslibning

Gulvafslibning til en god pris

Slibning af gulv hos specialister

Vidste du, at dine trægulve kan blive så gode som nye med en professionelt udført gulvafslibning? Hvis dine trægulve er blevet triste at se på, kan vores gulvfirma få dem til at skinne som nye igen. Du opnår altid de flotteste resultater med slibning af gulv hos TJ Gulvservice.

TJ Gulvservice tæller fem dygtige gulvmænd, som alle har mange års erfaring med afslibning af gulve. Vi kommer gerne og giver et fagligt blik på gulvene. Vi har hjulpet mange tilfredse kunder i og omkring Esbjerg, Varde og Vejen – men kører gerne over hele landet.

Vores store erfaring sikrer, at du altid får udført gulvafslibning af højeste kvalitet og til en fornuftig pris. Vi tilbyder slibning af gulv for både private og erhverv, uanset om du har trægulv af eg, ask, fyr, bøg eller sildebensparket. Når vi har foretaget gulvslibning eller gulvafhøvling, kan det ofte godt betale sig at få udført lakering af gulv, ludbehandling eller oliebehandling.

Professionel rådgivning i forbindelse med gulvafslibning

Med en gulvafslibning hos os kan du give dit gulv nyt liv – og så kan du også glæde dig over at have et flot gulv mange år frem. Vi har erfaring med alle typer opgaver inden for slibning af gulv, og for os er ingen opgave hverken for stor eller for lille.

Via et samarbejde med et andet gulvfirma har vi altid mange erfarne medarbejdere at trække på – selv ved større projekter.

Vi gør altid vores bedste for, at du bliver 100 % tilfreds. Vi sætter dig i første række – og når du er tilfreds, er vi også. Hos os er nøgleordene: kvalitet, professionalisme og dansk arbejdskraft.

Ring for et uforpligtende tilbud på slibning af gulv

Ønsker du en fast pris på gulvafslibning, kommer vi gerne med et tilbud. Prisen kommer naturligvis til at afhænge af størrelse samt type af opgave.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud over telefonen, men vi foretrækker altid at se på dine gulve med egne øjne først. Det kræver nemlig en fagmand at kunne vurdere gulvets stand, og derudfra vurdere, hvilket tiltag der skal til, før at gøre gulvet pænt igen.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en god og uforpligtende pris på gulvafslibning. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Ønsker du at få et gratis tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 48 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

Indhent et uforpligtende tilbud på gulvafslibning

​Står du og skal have opfrisket det gamle, slidte trægulv?
​​Tag os med på råd om bl.a. valg af materialer, træsorter og efterbehandling.

Få et tilbud
Ring til os