Gulvafhøvling

Gulvafhøvling giver dit gulv et helt nyt liv​

​Er det blevet tid til gulvafhøvling? Hos TJ Gulvservice har vi specialiseret os i afhøvling af gulve samt i den efterfølgende gulvbehandling.

Vores fem erfarne gulvmænd laver flotte gulve og skaber nyt liv i kundernes hjem. Det kan være hos både private og erhverv, og vi har kunder i blandt andet Esbjerg, Varde og Vejen samt mange andre byer.

Vi samarbejder desuden med et andet gulvfirma, der ligesom os består af udelukkende dansk arbejdskraft. Derfor kan vi varetage alle slags opgaver – også de helt store og krævende projekter!

Vejen til smukke og autentiske trægulve

Afhøvlede trægulve er smukke og autentiske, og derfor har det været populært i mange år. Det kan være gamle mørke gulve, som pludselig får et nyt udtryk, når de bliver slebet ned. Det kan også være gulve, som er nedslidte eller ligefrem misligholdte.

​I de fleste tilfælde er det tilstrækkeligt med en gulvafslibning, og vi foretrækker også at slibe gulvene, da det slider mindre. Dog kan det være nødvendigt med afhøvling af gulve, hvis der er tale om gamle eller blot ujævne gulve med hakker og mærker.

Hvad koster gulvafhøvling?

Vores priser for gulvafhøvling afhænger af omfanget af opgaven. Gulvet skal både afhøvles og slibes flere gange.

Dertil kommer den efterfølgende gulvbehandling, og her er der flere muligheder såsom ludbehandling, sæbebehandling eller oliebehandling samt naturligvis lakering.

Få et uforpligtende tilbud på flotte gulve

Kontakt os gerne for at høre mere om gulvafhøvling – vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris pr. m2. Du kan ringe til os på telefon 3143 8800 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@tj-gulvservice.dk.

Ønsker du at få et gratis tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 48 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

Indhent et uforpligtende tilbud på gulvafslibning

​Står du og skal have opfrisket det gamle, slidte trægulv?
​​Tag os med på råd om bl.a. valg af materialer, træsorter og efterbehandling.

Få et tilbud
Ring til os